Telia Bedriftsnett

Telia Bedriftsnett

Full oversikt

Det webbaserte sentralbordet gir deg full oversikt over alle samtaler, køer og grupper, og du får enkelt tilgang til ansatte og samarbeidspartnere i organisasjonen.

Det er lett å se hvem som ringer og hvem som er ledige til å besvare. Innkommende samtaler kan rutes automatisk med avansert funksjonalitet.

God design og gjennomtenkte løsninger reduserer opplæringsbehov og bidrar til en god arbeidshverdag. Smart funksjonalitet som nummeroppslag og mulighet til å sende SMS øker effektiviteten.

image gallery

Innholdsrik App

Med Telia Bedriftsnett-appen kan du ta med seg sentralbordet i lomma. Synkroniser tilgjengeligheten med kalenderen, eller styr selv når du kan ta imot samtaler.

Mobilapplikasjonen er innholdsrik og lett å lære seg. Utover alle viktige sentralbordfunksjoner inneholder appen også mobil IP-telefon så du kan ringe over WiFi i hele verden til sterkt reduserte priser.

image gallery 1

Få tak i rett person

Bedriftskatalogen gir full oversikt over bedriftens ansatte, og er tilgengelig fra både sentralbordet og mobilappen. Du kan søke på navn, funksjon og ferdigheter.

Samtaler kan settes over direkte i bedriftskatalogen, og siden både kalender, tilgjengelighet samt mobil- og IP-status vises unngår du å sette over til noen som ikke kan svare.

Eksterne kontakter kan importeres inn, og bedriftskatalogen kan synkroniseres mot Active Directory.

image gallery 2

Drag & Drop

Med et visuelt, grafisk og brukervennlig grensesnitt har du full kontroll over funksjonaliteten i løsningen. Drag & drop gjør det enkelt å legge til nye køer og grupper, eller endre på hvordan samtaler håndteres. Nye åpningstider, fridager og ferieavvikling er uproblematisk.

Gode statistikkverktøy gjør det enklere å gi gode kundeopplevelser, og med sanntidsvisning og varslingsmekanismer kan du raskt respondere på endringer i trafikken.

image gallery 3

Mye mer enn et sentralbord

TELIA Bedrift logo

ProTele AS
Stanseveien 4
0975 Oslo
Tlf. 40003400
E. kaldbakken@teliabedrift.no